25 de març 2019

Tercera trobada del club de lectura de 4rt. 21-3-19

En Magí també ens ha recomanat un llibre que està llegint. Va de gàngsters. Ha resultat que alguns de nosaltres ja hem llegit algun llibre d’aquesta col•lecció. Ens agrada parlar de llibres que ens agraden. 

Avui, la Sessi, ens ha presentat tres llibres. Ha dit que eren tres àlbums il•lustrats que no ens els havíem de perdre, que són fantàstics per tres raons diferents. 

El primer amb prou feines ens l’ha presentat, El conte dels dos ratolins, de la Ruth Brown. Ens l’ha ensenyat una mica i només de veure’l per sobre (és d’aquells amb pop-ups i amb portetes que s’obren) ja hem sabut que ens agradaria molt. 

El segon, Per un botó, d’en Carles Cano pel text i Joma pels dibuixos, té unes il•lustracions molt originals i estranyes però la història ens ha semblat molt bona. Les lletres donen voltes per la pàgina , a vegades seguint el botó, a vegades segons on és, a la plana, de qui parla el text. Va d’una colla que, per poc, acaben muntant una guerra mundial. 

El tercer la Sessi ens l’ha explicat com si fós l’hora del conte, però per grans, eh! De la manera que ens l’explicava ens ho passàvem tan bé que una mica més i se’ns passa l’hora, de tan concentrats que estàvem. L'home del sac de Josep M Jové i il·lustrat per Tha, és un llibre fantàstic que et fa sentir el mateix que senten els personatges de la història. 


Ens ho hem passat genial!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada