08 de març 2019

Setmana de la Felicitat. Hora de Conte Infantil amb Alquímia Musical

La Setmana de la Felicitat és un projecte que ens convida, mitjançant activitats diverses, a apropar-nos a ser més feliços. El municipi de Sant Gregori, un any més, recolza aquesta iniciativa que va sorgir fa uns anys del CAP de Taialà. 

Enguany, la Setmana de la Felicitat, gira entorn a la MUSICA i LA FELICITAT. A la biblioteca, per celebrar-la, hem preparat una hora de conte infantil ben especial. Porta per nom Els sons de l’Univers i ens els explicarà Alquímia Musical 

Alquímia ens explica que “A través d’un conte els nens i les nenes descobreixen un nou univers sonor a partir de diferents instruments ètnics: bols tibetans, didgeridoo, tampura, monocordi, saltiri, gong xinès, diapasons i cant d’harmònics. 
La narració, enriquida en directe pel piano i algunes cançons, condueix els infants fins a un món màgic de sons desconeguts i extraordinaris que transmeten una immensa vivència d’harmonia, calma i placidesa.” 

Serà el proper divendres 22 de març a la biblioteca. I és una sessió recomenada a mainada de més de tres anys

Amb aquesta sessió la mainada podrà experimentar la vibració sonora a través de l’oïda i d’altres sentits. I esperem que també LA FELICITAT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada