08 de març 2019

Cinquena trobada dels Petits Lectors - feb 2019

Avui teniem moltes ganes de trobar-nos, perquè el llibre que hem llegit ens ha sorprès molt. Es titula Meravelles i és una novel•la amb textos i imatges que ha escrit i dibuixat en Brian Selznick. 

Al principi, vas seguint una història amb els dibuixos i a través del text una altra que sembla que no té res a veure amb la dels dibuixos. Però després les històries s’uneixen i text i dibuixos van explicant la mateixa història i resulta que la nena dels dibuixos del principi és l’àvia del nen del text. 

L’àvia i el seu net són sords. També hi ha gent que és cega, no en el llibre, eh! sinó a la vida real. I gent que no pot sentir les olors i les pudors, és a dir, que no té olfacte, o que no nota el que toca, vaja! que hi ha gent que li falta algun dels cinc sentits. 

Nosaltres ens hem imaginat què és el que més ens sabria greu no sentir si ens tornéssim sords, o no veure si perdéssim la vista, o no poder tocar, o ensumar. I, sabeu què? que és la nostra família el que més ens sabria greu deixar de veure, d’escoltar, de tocar… Ens agraden molt les nostres famílies, són les millors del món!!! 

Com que ens ha agradat molt aquest llibre la Sessi ens ha recomanat un llibre que és del mateix autor i que també és de text i imatges, es titula La invenció de l'Hugo Cabret i, a demés, també n’han fet una película. 

I, pel mes que ve, un llibre que són dos llibres però que només n’és un. És com una endevinalla, oi? Fantàstic perquè no és massa gruixut i ara que vindrà el més fort del curs…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada