04 de març 2014

8 de març: Dia Internacional de la Dona Treballadora

El dia 8 de març es commemora el DIA de la DONA TREBALLADORA. L’Associació de Dones de la Vall ha preparat una trobada amb moltes de les dones artistes i o artesanes de la Vall justament per aquest dia. 

Es tracta d'una exposició general a l’espai La Pineda aquest proper dissabte de les 16:30’ a les 18:00 (abans de l’obra de teatre “La iaia”), però després podreu trobar les diferents obres exposades de manera col•lectiva repartides pels diferents comerços i o restaurants de la Vall. 

Tot seguit teniu el cartell que la identifica. Aquest cartell l’ha dissenyat la Mercè Soler, una de les artistes que participen en la mostra:


 
Aquesta exposició i posterior dinamització ha estat possible gràcies a un conveni entre l’Associació de Comerciants de la Vall, l’Associació de Dones de la Vall i les diferents artistes i artesanes, com no, de la Vall. 


A la biblioteca hi trobareu un centre d’interès sobre la DONA i l’exposició del treball en ceràmica de la Nuri Negre. D’aquesta exposició en parlarem en un altre post. 


Us animem a visitar el dissabte l’obra col•lectiva ... i també els diferents comerços... però sobretot us animem a venir i gaudir del treball de la Nuri Negre a la nostra biblioteca!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada