10 de març 2014

Impulsos. Instal•lació amb ceràmiques. Nuri Negre.

Del 8 de març a l’11 d’abril podreu gaudir de l’exposició de la Nuri Negre  a la Biblioteca. 
En la imatge següent podeu veure a la Nuri amb una de les seves peces. En concret amb aquesta peça va guanyar el primer premi de la biennal de ceramica Angelina Alós el passat 2012.
 
imatge extreta del següent enllaç
L’obra que la Nuri ens porta a la biblioteca per aquesta ocasió té per títol “Impulsos” i es tracta d’una combinació de peces de ceràmica, en forma de tubs, amb altres materials. 

Aquí teniu una imatge de l'exposició:

Com dèiem en un altre post, l’Associació de Dones de la Vall va preparar un exposició conjunta de les diferents Dones artesanes i o artistes de la Vall en l’espai la Pineda que ara ja podeu trobar repartida entre els diferents establiments de l’Associació de Comerciants de la Vall. Aquesta exposició/trobada era per donar a conèixer la tasca que fan les Dones de la Vall en motiu del 8 de març: Dia Internacional de la Dona Treballadora

A la biblioteca tenim la sort de poder comptar amb tot un muntatge de l’artista Nuri Negre que esperem vingueu a visitar ben aviat. Us recomanem que vingueu quan a fora ja és una mica fosc i així el contrast encara és més evident! 

Aprofitant que tenim aquesta exposició “Impulsos” hem preparat un centre d’interès sobre el material de què disposa la biblioteca sobre ceràmica. 


També des de la biblioteca volem fer un petit homenatge a les dones i en especial a les treballadores. Per aquest motiu hem preparat un petit Centre d’Interès on podeu trobar material divers que parla o bé de dones treballadores o bé de dones relacionades amb el treball. En aquest post també us donem un enllaç  on podeu consultar una guia especialitzada en DONES TREBALLADORES que va preparar el Servei de Biblioteques de la Generalitat el març del 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada