22 de març 2014

Màrius Serra al Club DeLectura

El passat dimecres, 19 de març de 2014, al vespre varem tenir la nostra trobada mensual amb el Club DeLectura i val a dir que va ser molt interessant. Ens va visitar en Màrius Serra, doncs havíem llegit el seu llibre “Plans de futur”. 

Després d’una petita presentació de la Carme Callejon, en Màrius ens va explicar algun fet de la novel•la... però ho va fer de manera molt amena i entretinguda: ens va proposar que endevinéssim si determinats paratges de la novel•la es tractaven de realitat o ficció. Fer-ho d’aquesta manera va ser molt amè, divertit... i val a dir que va trencar el possible gel que hi hagués hagut en la tertúlia. 

No explicarem de què parla la novel•la “Plans de futur” doncs és molt fàcil trobar arreu informació diversa i entrevistes de Màrius on en fa comentaris. El que sí farem serà parlar de com ens varem sentir i quina sensació tenim després d’ahir... 

En Màrius va ser en tot moment amable. Va aconseguir que les nostres cares s’il•luminessin, que estiguéssim pendents de la seva persona en tot moment. Ens va fer riure i, tot i que, nosaltres no varem preguntar massa res, ell s’hi que es va esplaiar en cada petita pregunta que li varem fer. 

Va ser una molt bona sessió... i evidentment, recomanen la lectura de “Plans de futur” , però sobretot us animem a escoltar a Màrius Serra en viu i en directe... no us en penedireu!!! 

Al final de la sessió li varem entregar una “sopera” amb una sopa de lletres dins, on li agraíem que ens hagués visitat. Aquest joc literari el va preparar, com a mostra de la nostra empatia cap a ell i la seva tasca en vers la llengua, una persona anònima que participa de manera habitual al nostre Club DeLectura. Estem segurs que li va fer il•lusió.

Gràcies a tots/es per participar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada