27 de març 2014

VIURE EN UN PAÍS SENSE VENT, exposició fotogràfica col·lectiva

Avui, dijous 27 d’abril, és el Dia Internacional del Teatre. A la nostra biblioteca l’hem commemorat, al llarg de tot un mes tenint l’exposició fotogràfica col•lectiva VIURE EN UN PAÍS SENSE VENT. Aquesta exposició ha ocupat la sala de conferències i ha estat una proposta molt ben rebuda per part dels nostres usuaris i persones foranes. 

El dia de la inauguració varem tenir el plaer de comptar amb Santi Mir, Sergio Soriano i Thaís Martí que ens varen explicar una mica com va néixer la idea i com va fluir la proposta. També ens varen fer 5 cèntims de com es sentien amb els resultats de l’exposició i de l’obra en sí. 

Aprofitant que teníem aquesta exposició sobre una obra de teatre i tenint en compte que els alumnes de 6è no fa pas tant han fet els Pastorets varem creure oportú que la visitessin a porta tancada i que es trobessin cara cara amb Tània Maria Cabrera actriu i directora de teatre. La trobada va ser molt atractiva i estem segurs que haurà servit per inspirar a algun d’aquests alumnes a continuar en contacte amb el teatre i o la fotografia. Ambdues propostes artístiques que tenen un bon arrel a Girona i també a Sant Gregori. 

Si us interessa alguna altra dada, de l’exposició o de la Tània us podeu posar en contacte amb en Santi Mir. 

Aquí teniu alguna fotografia de les visites escolars:




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada