13 de maig 2022

Han vingut alumnat de l’Escola Joan Riu!!!


Continuem amb les visites mensuals d’alguns dels alumnes de l’escola Joan Riu. En aquesta ocasió és la vuitena del curs escolar que fan. Recordem que són visites englobades en el  projecte estatal “Comunidades participatives de aprendizaje” on la comunitat, en aquest cas el municipi de Sant Gregori, i té molt a veure.

Amb l’alumnat que bé ja tenim una dinàmica creada i la segueixen molt bé. Ja saben que vindrà i ho esperen amb il·lusió. Els agrada poder mirar contes al seu aire i també que la bibliotecària els expliqui un petit conte. Avui ha estat le torn de "L'Ànec pagès". Gaudeixen de fer l’esmorzar en el passadís de l’INS.  

Cada visita que fan és una sorpresa. Ja sigui perquè no venen sempre els mateixos alumnes, ja sigui perquè el seu comportament vària segons com es troben d’ànim. La d’avui ha estat una  visita agradable i profitosa. Cadascun gaudeix de l’espai en la seva mesura: uns descobreixen racons de la biblioteca, altres de seguida que poden miren contes, altres llegeixen... i a tots els agrada interactuar amb les seves educadores. Ha estat un trobada molt amena.

Han aprofitat la visita per fer retorn de préstec, però no se n’han endut cap més!!!

Els esperem de nou al juny  del 2022!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada