16 de maig 2022

8a trobada del club de lectura de 5è i 6è (dll 9 de maig del 2022)

Aquesta ha estat una trobada molt diferent de les que hem fet fins ara. Ha estat una trobada creativa.

 

Després de tot un curs dedicat a la mitologia llegida en diferents gèneres literaris (còmic, recull de contes, àlbum il·lustrat, etc.) en sabem un munt. Coneixem diferents mites, personatges i monstres mitològics. Doncs, bé, avui hem creat el nostre propi monstre.

Primer hem vist diferents imatges de monstres de la mitologia grega a la pantalla de l’ordinador i n’hem recordat d’altres que ja coneixem bé de la nostra mitologia. Després, en un full, dibuixant o fent servir plantilles que podíem copiar o retallar i enganxar, i diferents menes de colors, i purpurina i altres materials, hem creat el nostre monstre.

 

Ens ho hem passat molt divertit. Ens agradaria molt tornar a fer treballs creatius. Però aquest curs ja no podrà ser. Avui era el darrer dia d’aquest curs de Club de Lectura dedicat a les mitologies de diferents parts del món.

 

Després hem contestat una enquesta perquè la biblioteca sàpiga si ens ho hem passat bé, quins llibres ens han agradat més, quina mena de llibres ens agradaria llegir el curs que ve i altres coses. També ens han preguntat si voldríem tornar el proper curs i, sabeu què? doncs que si, que voldríem repetir Club de Lectura, que ens ha agradat molt!

 

Els que el curs que ve farem E.S.O. també volem continuar! Volem un club de lectura per nosaltres!

 

FINS EL PROPER CURS!!!

 

 




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada