16 de maig 2022

8a trobada del club de lectura de 5è (dm 10 d’abril del 2022)


Aquesta ha estat una trobada molt divertida. Hem fet teatre!

 

El llibre que hem llegit aquesta vegada ha estat Per sis granets de magrana, de l’Anna Ballester Marco. Està escrit amb el català del país valencià, però això no ha estat cap problema per a nosaltres, que som una colla molt eixerida.

 

És una obra de teatre sobre el mite de Persèfone, que va ser raptada i enganyada per Hades en el seu afany de tenir companyia a l’inframón on vivia. En aquest mite de l’antiga Grècia s’explica el perquè de les estacions de l’any. És una història molt interessant, hauríeu de llegir el llibre.

 

A la fotografia que hi ha al peu de comentari ens podeu veure preparant-nos unes imatges que hem fet servir per representar-nos al teatre que hem fet. Ens ho hem passat tan bé que volem repetir-ho el curs que bé, això de fer teatre.

 

Amb aquest llibre hem acabat aquest curs de Club de Lectura dedicat a les mitologies de diferents parts del món.

 

Després hem contestat una enquesta perquè la biblioteca sàpiga si ens ho hem passat bé, quins llibres ens han agradat més, quina mena de llibres ens agradaria llegir el curs que ve i altres coses. També ens han preguntat si voldríem tornar el proper curs i, sabeu què? doncs que si, que voldríem repetir Club de Lectura, que ens ha agradat molt!

 

Així que… FINS EL PROPER CURS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada