15 de febrer 2019

Presentació de “50 poemes de la terra” Open Arms

Ahir al vespre la biblioteca va acollir una proposta de l’Associació de Dones de la Vall. La presentació de 50 poemes de la terra amb la voluntat de recollir diners per a l’ONG Open Arms. 


L’acte que va comptar amb el suport de l'ajuntament va anar a càrrec d’una de les seves editores – Imma Forment- i un munt de persones lligades al món de la cultura. Així hi van participar: la Marta Forment, la Rosa Cullell, la Imma Forment, la Gisela Fernandez, en Ramon Palma, en PeP Panosa, i la Roser Sanchez. 

Cadascun d’ells va recitar-nos tres poemes a cada un millor que l’anterior. Finalment, la Marta ens va cantar un parell de cançons.
 

Tot primer varem visualitzar un vídeo sobre la tasca que estan portant a terme Open Arms. I a mida que anàvem escoltant els poetes varem veure imatges de rescats. També varem poder escoltar alguns comentaris dels supervivents. 

Tot el que varen veure o ens van dir potser ja ho sabem. Llavors, per què no actuem? Doncs, potser perquè, tal i com ells reafirmen, normalment no participem fins que no ens toca de prop...Amb tots aquests poemes ens volen fer arribar les seves inquietuds perquè les fem també nostres i procedim en conseqüència. 

És tracta doncs d’un conjunt de poemes reivindicatius. La finalitat de posar-los tots un darrera altre en format llibre i vendre’ls és la d’ajudar a l’ONG Open Arms. 

A la biblioteca disposem dels dos volums. Ara bé, si voleu participar en una bona causa… Compreu-lo! 

Tot seguit uns deixem amb algun dels moment de la trobada:


Vídeo: Marta Forment
Vídeo: Marta Forment

Vídeo: Marta Forment

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada