26 de febrer 2019

Hora de Conte infantil amb "la Senyoreta"

Aquest passat divendres varem tenir contes amb la Senyoreta Perleta . Abans varem tenir un preludi musical a càrrec d’alumnes de l’escola de Música Goodlife de Sant Gregori  
 
Aquest cop no varem coordinar del tot bé el preludi musical amb l’hora del conte i va ser com si tinguéssim dues activitats diferents... La qual cosa, val a dir, no va estar tan malament!!!

Les persones que venien pel preludi varen poder escoltar a la Nora Vila, la Emma Puigdevall i a la Laura Balsalobre tocant una peça a guitarra. Els va acompanyar el seu professor, en Gavin Buckley. La peça que varen interpretar va ser piratas del Caribe i val a dir que ho varen fer molt i molt bé. 

Al cap d'aproximadament trenta minuts d’haver escoltat el preludi va començar l'hora del conte infantil.  Varem comptar amb la narradora oral Mireia Peña explicant contes de La Senyoreta.

Aquest cop totes les històries sortien d’un abric molt i molt gros... o sigui que va explicar un munt de contes!!! 

Un divendres on tots els assistents ens ho varem passar molt i molt bé! Doncs, la Mireia amb una mica d’attrezzo i molta personalitat va aconseguir tenir encaterinats a petits i grans!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada