25 de febrer 2019

Poesia amb Laura Alabau. Young Talent Gironès

La Laura Alabau va néixer a Girona un 23 de maig de 1991. És una persona amb molta vitalitat i molt jove! 

Flaçanenca de tota la vida. Ens explica que quan va tenir 12 anys la seva professora, la Dolors, els va proposar escriure un poema. Allà va entendre que la vida era més bella i bonica si era explicada amb el ritme que li marquen els versos. Aquesta bellesa serà la que podreu gaudir el proper divendres 15 de març si veniu a la biblioteca. 

Fins al moment ha autoeditat 3 poemaris: Bocins de mi (2012); Soledad de noche y día (2015) y Delirios de Piel (2017).  Tots en castellà i és que ella reconeix que si ha de llegir s’estima més fer-ho en castellà malgrat tenir com a llengua materna el català. 

El motiu de convidar-la a la nostra biblioteca es perquè ha estat una de les guanyadores del la primera edició del Concurs Young Talent del Gironès. Aquest concurs incentiva als joves en diferents disciplines i, des de l'Espai Jove Cal Bolet de  Sant Gregori, es recolza als nostres joves a que hi participin activament. 

Des d’aquí us encoratgem a la trobada amb la Laura. Si veniu la podreu conèixer. Podreu escoltar-la recitant. Podreu parlar amb ella...Us esperem!!! 

Eps! Que si no podeu venir però us interessen els seus poemes podeu adquirir-los en el següent enllaç 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada