14 de febrer 2019

Formació en TIC a la Biblioteca de Sant Gregori

Us oferim noves propostes de formació en tecnologies TIC a la biblioteca. Enguany seran els divendres, són sessions de tres hores cadascuna i compten amb el suport de la Diputació de Girona i de l’ajuntament. 

La biblioteca aposta per la formació continua, per aquest motiu s’ha subscrit a diverses formacions en TIC proposades per la Diputació de Girona. Començarem aquest proper mes de març amb Iniciació a la Fotografia Digital (08/03/19). Al mes d’abril ( 12/04/19) tindrem la formació en Edició d’imatges amb el Gimp . I al mes de maig (03/05/19) comptarem amb la formació d’Àlbum Digital. 

Com podeu veure totes les formacions d’enguany giren entorn de la imatge. Això és així perquè ens ha semblat que és el que més podia interessar als usuaris. 

Són formacions de tres hores seguides cadascuna.  Començaran a les 16:30’ i s’acabaran a les 19:30. I haurà una breu parada entremig.

Una mateixa es pot apuntar a una, dues o tres formacions. Les places són limitades a un màxim de 12 persones. Ara bé si no hi ha un mínim de 6 persones interessades no es podran portar a terme. Per aquests motius cal inscripció prèvia. La podeu fer al taulell de la biblioteca o per correu electrònic: sgregori@bibgirona.cat 

Són activitats obertes a tothom a partir de 16 anys. I són gratuïtes. L’únic que es demana és puntualitat. 

Com podeu veure en el cartell adjunt la primera formació serà Iniciació a la Fotografia. En aquesta formació coneixereu què és la fotografia digital i veureu com funciona un programa editor d’imatges: Gimp. 

Es portarà a terme el proper divendres 08 de març. Per tant, l’últim dia d’inscripció serà el dimecres 27 de febrer a les vuit del vespre

Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada