21 de maig 2018

MoneyLand, aprèn finances jugant!

T’imagines aprendre finances tot jugant? Vine a jugar al MoneyLand a la biblioteca!!! 

"El passat abril varem tenir una conferència molt interessant sobre les finances amb l'expert en la matèria Joan Marin.  En Joan ens va parlar d'un joc de sobre taula –MoneyLand - per assimilar millor tots els conceptes financers....Per què.... havies sospitat mai que pogués existir un simulador de finances que et permetés aprendre mentre et diverteixes?... Doncs sí! Existeix i... 

A algunes de les persones assistents a la conferència ens va semblar una bona idea proposar a en Joan que hi féssim una partida. Ell, molt amablement, ens va convidar a que l’organitzéssim nosaltres i que ell ja vindria a ensenyar-nos a "jugar". doncs bé, li varem agafar la paraula i el moment de jugar ha arribat! 

Hi jugarem el proper dissabte 2 de juny. A la biblioteca. Començarem molt puntuals, a les 10h del matí, perquè hi ha molt per "jugar". Com que estem molt entusiasmats amb la idea ens sembla que a tu també et pot interessar. Si aquest és el cas vine a la biblioteca a fer la inscripció. Les places són limitades!!!

En Joan ens farà el guiatge de manera gratuïta. La partida serà llarga. Per tant, demanem un preu simbòlic de 3€ per persona per a comprar alguna coseta per picar i beure mentre juguem. 

Una cosa més! Si un cop inscrit no poguessis venir: AVISA'NS!!! Per una banda les places són limitades, i per altra saber exactament quants serem ens anirà bé per distribuir la partida. Últim dia d'inscripció el dimecres 30 de maig a les 19h.

Res més! T'esperem!!!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada