03 de maig 2018

Inauguració de l’exposició “Paisatges” d'Enric Vilches

Ahir vespre varem tenir la inauguració de l’exposició pictòrica d’Enric Vilches a la biblioteca. Hi varen assistir diferents persones relacionades amb ell i també algunes persones habituals de la biblioteca. A l’Enric i a tots ells GRÀCIES! 

L’Enric ens va explicar un munt de característiques de les pintures aquí exposades: el lloc on van ser creades; si els va fer in situ o acabades a casa seva; o si són olis o acrílics; si són proves; si encara ara trobaríem el mateix paisatge o no; quin estat d’ànim tenia quan les va crear... Escoltar-lo va ser una experiència molt agradable. 

Tot i que en l’actualitat no està en actiu pintant sí que ho està en relació amb la pintura. Doncs ha format part del jurat del concurs de pintura ràpida que aquest passat diumenge s’ha celebrat a Sant Gregori. Entre una cosa i altra, l’Enric, s’ho ha passat molt bé i aquesta actitud ens l’ha encomanat. 

L’exposició del concurs de pintura ràpida la podreu veure durant els dos propers caps de setmana exposades NO a la biblioteca, però SI a la sala de sobre el Casal dels Avis de Sant Gregori. La de l’Enric, la podreu gaudir, tot el mes de maig a la biblioteca. 

Tant una com l’altra valen molt la pena. No us les perdeu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada