21 de maig 2018

Exposició: `Poblem la riera de la Llémena´

Aquests propers mesos – juny i juliol- la sala infantil de la Biblioteca s’omple de frescor. Hi trobareu una exposició creada pels usuaris del CAE del Consorci de Sant Gregori. A nosaltres ens agrada molt i esperem que vosaltres també la gaudiu. 

Al llarg del mes de maig la mainada que ha vingut a la biblioteca, i ha volgut, ha pogut pintar peixos que també estaran exposats. Per tant, no es tracta d’una activitat només del CAI sinó també de moltes altres persones. Gràcies a tots i totes! 

Us deixem una petita explicació que ens han fet arribar. Parla una mica del projecte i del motiu pel qual tenim aquest treball a la nostra sala infantil: 

"El projecte de la riera de la Llémena va néixer, com molts dels projectes que anem encetant any darrera any sobre la Vall de la Llémena, per la fascinació que tenim tots per la natura. Ens encanta l’entorn on estem ubicats, enmig d’una vall rica d’estímuls tant visuals com de qualitat humana. Ens meravella visitar les fonts, els pobles, la gent...i sobretot la riera que no deixa de ser l’eix vertebral de tot plegat. Es per això que des del CAE del Consorci Sant Gregori us presentem una petita mostra del treball realitzat durant tot l’any passat. Esperem que us agradi tant com ens va agradar a nosaltres de portar-lo a terme. Gràcies!"
Cartell: Miquel Bohigaas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada