16 de maig 2018

Albert Cros enceta el Bifonic a Sant Gregori

Ahir a la tarda varem estrenar una nova edició del Bifonic. El nostre primer convidat va ser Albert Cros a la guitarra. 

Bifonic és un projecte que es va iniciar fa tres anys en col•laboració entre les biblioteques públiques de Celrà i Sant Gregori. Persones d’aquella contrada venen a la nostra biblioteca a fer un concert i persones de la Vall van cap a Celrà a tocar. La majoria dels participants són joves i hi participen voluntàriament. 

Amb el projecte Bifonic, per una banda es crea un espai per a que joves i no tant joves interactuïn de manera molt propera amb el públic.  Per altra, a la biblioteca es genera un ambient musical molt amè. 

Com dèiem més amunt, ahir varem tenir el primer concert Bifonic de la temporada a la biblioteca de Sant Gregori. Demà dijous, serà el primer a la biblioteca de Celrà. També començarà amb l’Albert. 

L’Albert és un jove de St. Julià de Ramis. Fa prop de 15 anys que està immers en el món musical, bàsicament fent música per a joves. Actualment estudia a l’Escola de Música del Gironès i no compta amb formació reglada. Malgrat aixó ens preguntem:

Com una sola guitarra pot omplir tant l’espai? 

Des d’aquí pensem que molt de mèrit l’ha tingut l’Albert. Persona tímida com és s’ha bolcat en transmetre’ns el seu sentiment per mitjà de la guitarra. Mica en mica s’ha establert un diàleg entre ell i el nostre públic. Ens ha agradat moltíssim. Us deixem amb un trosset de la seva actuació i us animem a que demà l’aneu a escoltar a Celrà! 


Molts gràcies a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada