04 de maig 2017

Bifönic a Sant Gregori!

Per qui no sàpiga què és Bifönic us explicarem que es tracten de miniconcerts dins de biblioteques. Concretament a la Biblioteca de Celrà i a la de Sant Gregori. 

L’any passat varen fer 5 concerts a Celrà i 5 a Sant Gregori. Aquest any tindrem 3 concerts a cada biblioteca. Podeu veure en el cartell qui tocarà i quan!!!

La idea va sorgir a partir de la presentació que es va fer a Celrà del Projecte BiblioArt, on varen tocar l'Anna Bohigas i les seves amigues. L'Anna, doncs, ha estat en tot moment al nostre costat. Ha estat ella qui va crear la pàgina facebook del Bifönic i els cartells que fan difusió dels concerts.

Les persones que toquen en aquests concerts ho fan de manera altruista. Per elles és una ocasió especial de compartir amb tots els oients les seves qualitats artístiques. El millor regal que poden tenir és el vostre aplaudiment. Per aquest motiu us demanem que VINGUEU, GAUDIU i APLAUDIU!!! 

El primer concert serà justament demà a les set de la tarda a la biblioteca de Sant Gregori. Seran ROCKSPAN, de l'escola de música Goodlife. Toquen, com diu el seu nom, bàsicament rock. El grup està format per mainada de quart de bàsica. Són la Sara, en Pau, l’Aitana i la Naia. Nosaltres els varem poder escoltar el passat 26 de novembre i val a dir que ho feien molt i molt bé! 


Us esperem puntualment!!!

cartell: Anna Bohigas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada