26 de novembre 2016

“Rockspan” de Goodlife i Vadecontes a la biblioteca

Ahir a la tarda varem tenir una sessió de contes molt xula xula. Els artistes ens varen obsequiar amb bona música i molts bons contes!!! 

Primer varem tenir una mini sessió del combo de Goodlife. Són Rockspan, o sigui la Sara, en Pau, la Aitana i la Naia. Ells toquen junts des de fa només dos mesos. ahir ens varen interpretar 3 cançons de blues i rock. Instrument i veu. Ho varen fet molt i molt bé!!!. Si mireu més avall veureu que fins i tot anaven de conjunt doncs portaven la mateixa camiseta. 

Tot seguit hi va haver una mena de mitja part en la qual varen marxar algunes persones que havien vingut a escoltar-los i en varen entrar d’altres per gaudir dels contes. També hi va haver adults i mainada que es varen quedar a les dues parts!!! 

Finalment, la Meritxell de Vadecontes ens va explicar historietes per sensibilitzar-nos en la violència de gènere. Però no us penseu que fossin avorrits o “matxacons”... noooo!!! Varen estar molt i molt bé!!!. Ens en va explicar tres, cadascun més entretingut i millor que l’anterior. 

Només dir-vos que tant pares com mainada estaven encaterinats. Va fer participar a uns i altres. Bufant, jugant, parlant, conversant. I alhora hi havia moments màgics en què només es sentia la narradora. Va ser molt i molt bonic!! 






Un luxe per la biblioteca poder-los escoltar !!! Gràcies a tots i totes per venir!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada