25 de maig 2017

MARGARIT al Club delectura!!!

Ahir al vespre varem tenir la fortuna de gaudir de Joan Margarit!!! Un poeta que és “viu” i ens fa viure. Primer el varem gaudir recitant i després conversant amb ell. 

Nosaltres havíem llegit Des d’on tornar a estimar... però ell, amb un saber fer extraordinari, ens va endinsar en TOTA la seva poesia. La dels seus inicis i la que no ho era. I per fer-nos totalment feliços ens va recitar, també,  algun poema del llibre que nosaltres havíem llegit. 

Personalment tenia ganes d’aplaudir al final de cada poema. Me’n vaig estar. Segurament que com tots els altres presents. I és que, de manera magistral ens fa ver viure els seus poemes. 
foto: Enric Llauger

És va crear un silenci respectuós. Tothom l’escoltava i fins i tot en els moments en què no llegia, la sala, semblava estar en suspensió. Va ser molt màgic. 

foto: Enric Llauger
Els minuts que varen passar molt ràpid, fins i tot els que varem dedicar a conversar amb ell. Li fèiem preguntes que ell anava enllaçant amb el que realment ens volia transmetre. Realment, ens podríem estendre molt més en tots els temes que varen sorgir... però m’estimo més deixar-vos l’enllaç del facebook de la Corona o un parell d’enllaços al bloc de la Carme on realment podreu fer un tast del que va ser la trobada d’ahir amb el poeta.

Gràcies a tots i totes per venir. Gràcies a la Institució de les Lletres Catalanes i a l’Ateneu per fer-ho possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada