13 de maig 2017

“27 notes “ a la biblioteca dins el projecte Bifönic

Ahir vespre varem tenir la segona actuació del Bifönic a la biblioteca de Sant Gregori. Varen ser 27 notes (facebook) o 27notes (web) Duet format per Enric Angelats (guitarra) i Judit Ripoll (veu). Els dos són veïns de Sant Gregori. 

Ens varen oferir un ampli repertori bàsicament de pop, tot i que també hi va haver una mica de rock. Parlant amb ells ens diuen que tenen un repertori molt ampli i variat i que s’adapten al públic a qui es dirigeixen. 

La majoria de les cançons varen ser interpretades en anglès, però també alguna cançó en català. Tot varen ser adaptacions que ells mateixos fan. Moltes són arreglaments del propi Enric. 

Val a dir que la Judit té una veu preciosa, càlida. Ens va embolcallar a tots!!! I juntament amb la guitarra de l’Enric ens varen fer gaudir molt d’una bona estona de música en directe. 

Els dos provenen del món musical. L’Enric ha tocat durant anys en grans orquestres arreu del país i part de l’estranger. La Judit ha cantat en una coral que va néixer a Sant Gregori de la mà de la Joana Ferrer i en Gabin Buckley. 

Són uns grans professionals. Es nota que es compenetren molt bé i aquest feeling queda transmès als oients. A nosaltres ens varen agradar molt! I us encoratgem a escoltar-los quan en tingueu alguna oportunitat.... si voleu ho podeu fer aquest proper dijous, a dos quarts de vuit del vespre a la Biblioteca de Celrà! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada