24 de maig 2016

“LLEGIR PER CREIXER”, amb Joan de Boher

El passat divendres, 20 de maig, vàrem tenir una doble activitat a la biblioteca al voltant de la lectura. En Joan de Boher ens va oferir un repertori de contes per a infants molt especial ... doncs eren contes màgics!

Un cop acabada la sessió va continuar amb una xerrada adreçada a pares, mares i a totes les persones interessades en la lectura dels nostres infants. Aquesta activitat es va organitzar conjuntament amb l’AMPA de l’escola Agustí Gifre. Val a dir que ambdues activitats vàren  ser tot un èxit! 

La tertúlia al voltant de la lectura va resultar molt profitosa. Ens va donar pautes sobre quins llibres escollir tenint en compte l’edat, com llegir i com sentir que els llibres formen part d’un mateix. 

En Joan va acabar la conferència recomanant que el més important és GAUDIR de la lectura i de tot el que l’envolta. Està en les nostres mans que els llibres i les lectures siguin tot un joc, tot un plaer. 

Finalment ens va citar a l’Albert Einstein: “Si voleu que els nostres fills siguin intel•ligents, llegiu-los contes, si voleu que siguin molt intel•ligents, llegiu-los més contes”.

Així dons, des d'aquest raconet us animem a LLEGIR i GAUDIR!!! 


Foto i text: Roser Font

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada