23 de maig 2016

"Contes màgics!" amb Joan de Boher

Aquest passat divendres varem tenir un sessió de contes molt especials...Primer varem comptar amb un preludi musical moooolttt gran de l'escola Goodlife i tot seguit contes amb en Joan de Boher. 

En el preludi varen tocar diferents peces. Per exemple hi va haver un grup de 7 guitarres juntes :Jordi, Joes, Naia, Marti, Sara i Sandra com a alumnes i en Gavin acompanyant-les; i altres alumnes varen interpretar diverses peces al piano en grups o individualment: Mar, Udane, Ferran, Clàudia, Ariadna, Paula, Georgina, Èlia, Aitana . Molts dels alumnes que varen tocar fa relativament poc que estan a l'escola Goodlife fent instrument, i força d'aquests alumnes només van a classes mitja hora a la setmana. Probablement treballen una mica a casa perque val a dir que tots/es ho varen fer molt i molt bé. 

Tot seguit varem tenir una sessió de contes molt màgica doncs es tractaven de  contes màgics! . Va ser, tal i com en Joan ens explicava en un correu, una sessió visual. Els protagonistes varen ser els contes: Contes amb sorpresAH!; contes plens de shhh!ecret; contes (do) que (re) tenen sons(mi); contes amb imatges :-P; contes amb ombres; contes divertits :-); contes amb zoOM; contes que s´allaaaaaaaaarguen... 50 contes per descobrir la màgia dels contes! 

Una sessió que va agradar tant a petits com grans. Tant que al final de la sessió molts dels infants varen preguntar si teniem tal o qual llibre a la biblioteca ... i alguns adults varen demanar la bibliografia per anar fent una bona i lúdica biblioteca a casa! Li hem demanat a en Joan, o sigui que les persones que hi estigueu interessades la podeu demanar al taulell de la biblioteca. 

Tot seguit alguna fotografia de la sessió:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada