02 de juny 2016

Xerrada i demostració de probiòtics a la biblioteca

Avui a la tarda, la Mellissa Marie, ens ha fet una explicació sobre els probiòtics i de com preparar-les a casa. La xerrada ha estat en anglès i s’ha convidat als nois i noies de l’IES que estaven per la biblioteca a assistir-hi. 

Mellissa ens ha explicat que els probiòtics són fongs/llevats que ajuden al nostre cos. Ja sigui en la digestió- milloren la nostra flora intestinal-, ja sigui estabiblitzant el nostre humor. Què els pot prendre qualsevol persona tingui l’edat que tingui. I que un com t’hi acostumes t’agraden més que altres begudes. 

Avui ens ha explicat el quefir d’aigua; el quefir de llet – ella fa servir llet d’ovella perquè diu que és més saludable- i la kombucha que és una beguda fermentada a base de té – per ella el millor és el té verd. Ens ha explicat com funcionen cadascun d’ells i ens els ha deixat provar. 

Al final de la xerrada ha convidat als assistents a fer preguntes. Ens ha donat – a qui hi estava interessat- material a partir del qual fer les nostres pròpies begudes. I també ens ha donat fulls impresos sobre els tres productes. Preguntes més freqüents i receptes fàcil de preparar. 

Ha estat un plaer assistir-hi, tant pel repte de l’idioma com pels coneixements adquirits. 

Us deixem amb una foto de la trobada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada