14 de maig 2016

Anglès a la biblioteca amb The Language Center.

Aquest cap de setmana i el passat l’alumnat i mestres de l’escola d’idiomes The Language Center varen venir a la biblioteca. Ens varen presentar els seus avenços en angles... i val a dir que ho varen fer molt i molt bé! 

En el primer cap de setmana varen actuar els nens i nenes de P3, P4, P5 1er i 2n. Els uns cantant, altres actuant i altres fent de presentadors. Totes les activitats varen ser preparades pels infants amb l’ajuda dels professors. Des dels diferents l’atretzo a les presentacions, passant per cadascuna de les actuacions. 

Així tenim, en aquesta primera setmana els presentadors varen ser els germans Barceló i en la segona ho ha estat la Berta de cinquè. 

Els de P3 i P4 varen fer dues cançons: “I’m happy” i “What’s this?”; els de P5 han representat l’obra “Tomas the farmer” . En aquesta obra uns grangers troben que els seus animals no fan els so que els toca. Per sort un cop tots han dormit cada animal recupera el so que li pertoca. Els alumnes de 1er varen  una altra mini obra de teatre. En aquest cas cada alumne parlaven del seu menjar, joguina o animal preferit. Ho varen fer molt i molt bé! Els de 2n varen representar-nos “What day is it?” jugant amb els dies de la setmana, i amb els temps avui, ahir i demà. Varen estar genials!!!

Avui al mati han vingut els alumnes de TLC de 3er, 4t, 5è i 6è. Els de tercer han representat l’obra de teatre “The sweetest Restaurant”. Els de 4t l’obra “The Doctor” i els de 6è “A fast-food stall”. 

Tant els participants d’una sessió com altra ho varen fer molt i molt bé. Després d’haver gaudir d’aquestes dues sessions podem afirmar que és nota molt la diferència entre els que ja han fet algun curs d’anglès a l’acadèmia dels que tot just comencen... i això pensem que te molt mèrit tant del professorat com de l’alumnat... i, és clar, també dels pares que aposten per aquesta formació! 

FELICITATS a tots i totes!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada