09 de gener 2016

Mini homenatge a Miquel Bohigas

Ahir al vespre ens varem trobar, a la Biblioteca, per homenatjar de manera informal a Miquel Bohigas. 

L’excusa va ser haver rebut- Miquel no hi va poder assistir- el Premi Ateneu 2015 en la modalitat de creació Artística pel Projecte BiblioArt. El projecte tot i néixer en l’àmbit bibliotecari per a commemorar el Centenari de les Biblioteques Públiques ha traspassat aquest contorn i ha anat més enllà: participant en una subhasta propiciada per l’Ateneu per a la recaptació de fons per la Marató de TV3 amb la donació d’obres d’artistes participants en el projecte o guanyant aquest premi dels Ateneus... i estem segurs que encara donarà més voltes, perquè com deia ahir una de les persones assistents “el projecte BiblioArt és una mena de bomba creativa que encara ha d’explotar”.

Així doncs, la idea de l’acte d’ahir era donar les GRÀCIES a una persona que valorem i estimem. No tan sols per ser l’ànima d’aquets projecte sinó per la seva participació activa en molts dels col•lectius de la Vall. Recordem que, pel que fa a la Biblioteca, ha participat en la maqueta de la Vall, en el Premi Teresa Rovira d’innovació bibliotecària, en la creació de diversos cartells, i en infinitat d’altres activitats... i esperem que així continuï essent! 

De fet, en Miquel, va venir enganyat. Ell pensava que anava a una reunió de l’Ateneu i es va trobar envoltat d’amics que celebraven tenir-lo al seu costat. Val a dir que varen venir molts menys dels que realment té, doncs per “x” circumstàncies a molts no se’ls va fer saber que hi hauria aquest acte. Demano disculpes i espero que en alguna altre ocasió puguem celebrar tots plegats una FESTA amb Miquel. 

Per acabar, tot i que no tenim encara cap foto de l’activitat d’ahir, us deixem amb un enllaç que ens ha fet arribar un seu amic. És tracta d’una mostra més de la capacitat artística que té Miquel i esperem que us agradi! https://vimeo.com/104224225

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies a tothom!
    No deixei de visitar el web biblioart.com i recordeu que la creativitat s'encomana!

    ResponElimina