20 de gener 2016

Concert de piano i violoncel a la biblioteca

Aquesta tarda hem tingut amb nosaltres a dos grans músics, en Cesc Corominas – violoncel- i en Genís Pujiula – piano-. Són molt joves, ara mateix estan fent primer d’ESO, però de ben segur que en sentirem a parlar. 

En Cesc ha estudiat piano i violoncel a l’escola de música del gironès i en Genís piano a l’escola de música de Sant Gregori. Toquen junts per atzars de la vida, doncs a quart de primària la seva professora els va animar a tocar alguna peça junts. Des de llavors que mica en mica han anat assajant i tocant junts en diverses ocasions, sobretot en els finals de curs. De fet, en l’IES intenten assajar en les hores de pati i es nota que s’entenen... i sobretot que s’ho passen molt bé tocant. 

Avui ens han ofert tot un repertori de peces adaptades a violoncel i piano. Algunes d’aquestes adaptacions les han resolt ells mateixos i val a dir que ho han fet molt i molt bé!!!. 

Tot seguit us deixem amb alguna imatge del concert i us animem a que si mai en teniu ocasió els escolteu en directe perquè valen molt la pena! 





Per cert, si mai teniu algun esdeveniment on hi voleu música en directe ells estarna encantats d’oferir els seus serveis :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada