30 de desembre 2015

Trobada de Booktubers a la Biblioteca de Sant Gregori

Ahir al mati una bona colla de joves i d’altres no tan joves varem assistir a la – esperem- primera Trobada de Booktubers. L’activitat va ser organitzada per l’Ateneu de la Vall de Llémena i conduïda per la Carme Callejon. Va comptar amb la participació de la Laura Borràs (directora de la Institució de les Lletres Catalanes) i la seva filla Marta Botet (booktuber). 

La idea era ensenyar al públic què són els booktubers, com es fan i que en muntessin un. La veritat va ser que escoltar a les dues conferenciants – la Laura i la Marta- parlant de la lectura va ser tant i tant interessant que no varem tenir temps material per poder realitzar els nostres propis booktubers. De fet, la roda de preguntes va durar més d’una hora i si haguéssim tingut més temps segurament hauríem continuat escoltant-les. 

Personalment, penso que va ser un èxit d’assistència i d’atenció... i estic convençuda que moltes altres persones habituals a la biblioteca els hagués agradat poder ésser-hi i gaudir de l’experiència. Aquest fet sumat a la manca de temps per poder gravar el propi booktube em fa pensar que la Carme algun dia ens proposarà de fer una segona trobada... estic segura que a tots els assistents ens agradaria!!! 

Us deixem amb una fotografia que ens va fer la Judit... però si en voleu veure més podeu fer click aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada