25 de gener 2016

Hora del conte amb la Cia. “Els Homenots”

El passat divendres 22 de gener varem poder gaudir d'una nova sessió de contes. La sessió va ser a càrrec d’ Ignasi de Muntanyola de la companyia Els Homenots

Aquesta sessió va ser totalment diferent a les anteriors, podríem dir que va ser una sessió de conte infantil amb un toc especial de música... i això que no varem tenir l’habitual preludi musical! 

Ignasi va explicar el conte d'en Bum i el tresor pirata on en Bum, en Pam i en Xim van a la recerca d’un tresor perdut a la platja de la mitja lluna. Per l'explicació del conte Ignasi va anar agafant voluntaris que l'ajudaven no només a fer de personatges sinó també a tocar els diferents instruments. 

Així doncs, l'explicació del conte va anar acompanyada tota l'estona de música. De tal manera que cada cop que els personatges es movien, sonaven els instruments que anaven sortint de mica en mica dins el contes: la bateria, els platets, el pal de pluja... . Aquest fet va resultar molt divertit tant pels nens com pels pares. 

I quan ja s'acabava el conte, com que els protagonistes van trobar el tresor amb l'ajuda del mapa. Tots els nens es van guanyar un doble premi: una piruleta del tresor i a més a més, van poder tocar la bateria un per un. 

Aquí teniu alguna foto de la sessió: 








Gràcies per l'assistència! 

Us informem que la propera activitat que es portarà a terme a la biblioteca és el Taller de Vitralls aquest divendres 29/01/16.


Per totes les sessions lúdiques que es fan a la biblioteca us preguem puntualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada