11 de desembre 2015

Presentació del llibre “Sempre al teu costat”

Sempre al teu costat és un llibre infantil que tracta dels lligams entre les persones. Presents o no. 

La presentació ha començat amb un recital de piano i de guitarra per part de la Martina Lopez i l’Adrià Barceló. Tot seguit la Carlota Iglesias i l’Angels Ribas ens han mostrat les il•lustracions del llibre, d’ Emma Reixach. I mentrestant ens han anat explicant el seu significat - fils que uneixen persones-, i han recitat els poemes que acompanyaven les imatges. Els poemes són d’un dels protagonistes, en Xavier Lopez. Després amb l’ajuda de la Martina, una altra part important i protagonista de la història, ens han llegit el conte.... tot plegat ha fet que la trobada hagi estat emotiva per tots els assistents. 

Al final han repartit unes etiquetes per escriure alguna cosa que estimem o sigui important per nosaltres i, tot seguit, penjar-les en un arbre que han portat. En acabar, les autores, han escrit una dedicació a tots els que han adquirit el llibre. 

Si alguna persona vol algun llibre pot demanar-lo a la Carme  i , si alguna persona està interessada en que tornem a fer la presentació o que es signin llibres només cal que ho feu saber a la biblioteca i ens posarem en contacte amb les autores

  
foto i text: David

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada