02 de desembre 2015

Sessions familiars amb "Via Lúdica". Jocs moderns de sobretaula

Enguany hem tingut dues sessions familiars amb Via Lúdica. Una va ser el passat dimecres 25 i l’altra va ser ahir a la tarda… i val a dir que varen ser ambdues un èxit. 

Pares o mares o avis i àvies jugant amb els seus fills/es i néts i netes, amics i amigues, al voltant d’una taula. De forma gairebé intuïtiva tothom es va anar posant segons les seves preferències. Gaudint de la presència de l’altra. Interactuant. Amb en Carles de Via Lúdica ensenyant-los com anaven els jocs. Ara jugant a un ara provant-ne un altre. Van ser dues sessions fantàstiques! 

Les sessions varen començar a les cinc de la tarda i varen acabar als volts de les set. Les persones que prèviament estaven apuntades a la llista d’assistència varen anar entrant i sortint de la sala en diferents intervals, segons els convenia. Uns hi varen estar poca estona, altres tota la tarda. Hi va haver jocs per tots els gustos i si alguna persona ha quedat, va quedar,  en ganes de provar-ne més els recomanem que vagin a la seva botiga on trobaran mil i un jocs! 

Per acabar el post dir que els nostres participants tenien edats diferents, però sobretot mainada de cicle infantil i mitjà. Els nens i nenes de més edat, tot i que hi podien assistir no s’hi van apuntar... Pensem que algun dia fora bo preparar alguna sessió exclusiva per aquesta franja d’edat! 

Tot seguit podeu veure algun moment de les sessions:
Fotos David

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada