02 de desembre 2015

Hora de conte infantil amb Joan de Boher

El passat divendres 20 de novembre varem tenir sessió de contes. En aquesta ocasió el convidat va ser Joan Boher. En Joan porta més de deu anys de dedicació professional en el camp de la narració oral. Com a escriptor volem destacar que ha publicat la novel·la Obre'm la nevera i et diré qui ets, que podeu trobar a la nostra biblioteca. 

 Pel que fa a la sessió; la podem dividir en dues parts. En primer lloc, ens va explicar tres contes:
 - La mongetera màgica 
 - Conte d'un nen que menjava molt poc 
- Epaminondes 

En Joan va triar aquests contes en relació al menjar, ja que a Sant Gregori s'havia celebrat la Fira del Pa i la Xocolata. Tots tres contes van agradar molt. 

En Joan va destacar per diferents motius: anava vestit de cuiner, l'explicació dels contes va ser molt atractiva i també per l'empatia que va tenir amb els nens. 

I quan tothom es pensava que ja s'acabava la sessió, en Joan va organitzar una petita obra de teatre amb la col·laboració de tres nens (la Irina, en Joan i la Jana). Els va vestir amb disfresses i amb l'ajuda de les seves indicacions i un pare que es va oferir voluntari a ajudar, van representar el conte de Hansel i Gretel. La petita obra va agradar a grans i a petits. 

Tot seguit en podreu veure algunes fotos:

 Fotos David


Us esperem en la propera sessió de contes infantils, que serà el dia 22 de gener de 2016..... i molt important, per les properes sessions us preguem puntualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada