11 de novembre 2014

Exposició fotogràfica “Una altra manera de caminar”

 

Us convidem a passejar per la nostra Biblioteca i gaudir del paisatge de la Vall. “Una altra manera de caminar” és el títol de l’exposició de fotografies realitzades pels alumnes que l’any passat feien 2n d’ESO i que van portar a terme durant l’excursió de Dijous Gras a la Vall de Llémena (Sant Gregori). Les imatges s’exposen per TOTA la biblioteca i es podran visitar fins al 30 de novembre. 

Els propis alumnes ens expliquen l’exposició per mitjà de la seva memòria del curs: 

CAMINADES DE DIJOUS GRAS

 Aquests darrers anys, en els cursos de 1r, 2n i 3r d’ESO s’ha anat imposant el costum de celebrar aquesta diada tot fent alguna caminada en plena natura. El fet de conviure tot un dia de manera diferent i de poder ampliar el coneixement que tenim de l’entorn i de la natura s’ha convertit en un bon complement a la tradició, tan propia de casa nostra, de passar la tarda del Dijous Gras tot fent una berenada i, en algun cas, ha generat tot un seguit d’activitats lligades a l’àrea de Plàstica. 

Per celebrar la festivitat de Dijous Gras, el dia 27 de febrer els alumnes de 2n d’ESO vam anar a caminar per la vall del Llémena (Sant Gregori, Gironès). 

El dia abans, la professora de l’àrea de Plàstica havia donat a cada grup cooperatiu una llista d’animals i plantes que havíem de “caçar” fotogràfi cament el dia de la caminada, com esbarzers, esquirols, pins, etc. En arribar a l’entrada del bosc, ens vam posar en camí tots amb càmeres per fer les fotos. Vam caminar per aquell paratge ple de flora verda i espectacular i creuat pel riu Llémena (el qual vam poder travessar passant per sobre d’unes roques) i 
finalment vam arribar a Sant Gregori, on ens vam parar per dinar. Quan vam haver acabat, vam tornar cap al bus, que ens va portar fi ns a l’escola. Com que vam arribar uns minuts abans, vam aprofitar per jugar a futbol i xerrar una estona abans que poguéssim tornar a casa. 

Ara, les fotografies que vam fer estan exposades a la biblioteca del nostre edifici, i s’obrirà un temps perquè es puguin votar les millors. Els alumnes esperem amb il•lusió els guanyadors de la gimcana fotogràfica! 

Va ser un dia molt divertit i interessant, en el qual vam poder gaudir del bellíssim paisatge que ens mostrava i el fet d’haver d’atrapar amb les nostres càmeres tot un munt de detalls concrets ens va fer viure més intensament la caminada i gaudir més de la natura. 

UNA DIADA ESPECIAL Arnau Sabater, de 2n ESO"

Per tant, les fotografies dels alumnes mostren diferents moments de la caminada i a finals del curs passat van estar exposades a la Biblioteca de l’Edifici d’ESO123 on alumnes i professors van votar per seleccionar-ne les millors. 

Us animem a que vosaltres feu la vostra pròpia elecció!!! Com podreu comprovar, si veniu, ho tindreu difícil ja sigui per la temàtica, ja sigui pel grau d’implicació de la seva professora, la Marta Carreras de Sant Gregori.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada