11 de novembre 2014

Exposició escultòrica de Maria Garcia Sole

Aquests dies tenim repartida per TOTA la biblioteca una exposició escultòrica. Es tracta d’una part de l’obra de Maria Garcia Sole que fa uns anys va viure a la Vall on hi va fer-hi vida intensa. 

Us expliquem que només hi ha part de la seva obra perquè les peces són per encàrrec , i les va fent a mida que se li demanen. Per fer-les utilitza la tècnica de motllo perdut i per tant són peces úniques. 

Les seves escultures són realistes de guix, fang sense coure o de pedra artificial. També fa treballs en pedra o marbre. 

Malgrat haver exposat en alguna ocasió per Girona, per exemple a Sant Jaume de Llierca, normalment ha realitzat diferents exposicions col•lectives fora, sobretot a la província de Barcelona, per exemple a l’Escola d’Arts de Terrassa i o a la Llotja de BCN. També a BCN va ser escollida per participar en el “Criteri d’art Ciutat de Terrassa” i va obtindré un accèssit al concurs de la rellotgeria “Tomas Colomer” de BCN. 

Si voleu contactar amb ella podeu trucar-la al 698 32 11 46 i si entreu al seu facebook (Maria Garcia Sole) podeu anar veient que és el que va creant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada