07 de maig 2012

VISITES ESCOLARS A LA BIBLIOTECA

Els nens de l’Escola Agustí Gifre han vingut a la biblioteca, des de 3er a 6è. Hem continuat fent descoberta de l’espai, del material que hi poden trobar i de les activitats que s’hi poden realitzar. 

Amb els nens i nenes de tercer hem continuat repassant el funcionament bàsic de la biblioteca. Què volen dir els teixells? Quin altre tipus de material tenim que no siguin llibres, per exemple DVD, CD, revistes. Com estan classificats? Han mirat novetats i els he explicat un conte! 

Amb els de 4rt hem fet acròstics!!! Els han preparat o bé sobre el seu nom o bé sobre el tema dels còmics i val a dir que han sortit acròstics de tota mena: llargs, curts, sobre els còmics, en referència a la seva persona, algun sobre algun familiar, un sobre l’ofici de lampista, un altre sobre la lluna, un en diagonal... Bé tots han treballat molt i ho han fet molt bé!!! S’han portat molt i molt bél!!! 

Amb els de 5è hem llegit, jugat i gaudit amb la poesia. En aquesta ocasió l’afortunada ha estat “la bicicleta” de Joana Raspall. S’ho han passat molt bé! 

 I amb els de 6è: Els hem continuat ensenyant com funciona l’Argus. Argus és el programa on poden fer consultes al catàleg des de qualsevol ordinador connectat a la xarxa. En aquesta sessió han pogut consultar les dades del seu carnet i mirar si tenien o no res en préstec. 

 Aquí teniu alguna foto

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada