17 de maig 2012

POPULART i els gravats

Els nostres amics de Populart ens han fet arribar el següent que us traslladem tal qual perquè en gaudiu!!!

 “Amb Pau Casals interpretant la Suite nº2 per violoncel de J. S. Bach com a música de fons, us convidem a "passejar-vos per dins" (prodigiosa infografia!) d'una de les sèries d'aiguaforts més celebrades en la història d'aquest art: les Presons (Carceri d'Invenzione, 1745-1760) de Piranesi. És una producció de la Fondazione Giorgio Cini per a promocionar l'exposició "Le Arti di Piranesi" . Només us cal clicar AQUI

Aquesta exposició, ha viatjat d'Itàlia fins a Madrid, i pot veure's al CaixaForum d'aquella ciutat fins al 9 de setembre d'enguany.

Per la nostra part, us recordem que no us cal anar tant lluny per veure una magnífica col•lecció de gravats. Fins al 24 de juny podeu visitar a l'espai monogràfic de POPULART  una exposició, també sobre presons, i també de gravats calcogràfics -i escultures- de l'artista Ángel Camino, exposició que duu per títol “Presons espirituals”.

L’exposició romandrà oberta fins el 24 de juny, tots els caps de setmana, des del matí del dissabte fins al migdia del diumenge, EXCEPTE EL DIA 19 DE MAIG que la galeria romandrà tancada.

Per a més informació cliqueu AQUI.

Us hi esperem!”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada