27 de novembre 2023

Segona trobada del club de lectura de cicle superior 23.11.23

Quan ens hem trobat i hem començat a donar la nostra opinió sobre Azur i Asmar, el llibre que hem llegit, la majoria hem dit que no ens havia entrat. Aleshores hem començat pàgina per pàgina a comentar-lo, tant el text com les il·lustracions. La Sessi ens ha explicat que la història era, entre altres coses, la d’un viatge iniciàtic. L’hem estat comentant i fent-nos preguntes i contestant-nos entre nosaltres. Hem vist tots els temes que toca, la rancúnia, l’amistat, el racisme, l’amor, el compartir… Hem acabat dient que és un llibre molt potent i, als que no ens havia agradat massa hem acabat dient que ara sí que ens agrada. 

També hem fet una cosa que no havíem fet mai i que ens ha agradat molt, es diu lectura dramatitzada. Tots junts a l’hora hem llegit alguns diàlegs amb el to que devien fer servir els protagonistes de la història. Ens ha agradat molt fer-ho, és molt divertit. 

Damunt de la taula de centre hi havia un rotllo de paper de vàter i alguns cartrons del centre ja buits. Hem començat a imaginar quines coses podríem fer amb el rotllo de paper. Han sortit moltes idees i molt divertides. Sabeu per què? Doncs, perquè llegirem El misteri del paper de vàter volador, de l’Anna Cabeza i Gutés, una novel·la per riure! 

Ha estat una trobada molt interessant. Ens ho hem passat molt bé i més que ens ho passarem a casa llegint aquesta història de les germanes Crostó i la seva agència d’investigació!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada