27 de novembre 2023

Segona trobada del club de lectura de cicle mitjà 21.11.23

Quan ens hem assegut a les cadires, avui, el primer que hem fet ha estat dir quin dels dos llibres que hem llegit ens ha agradat més. La majoria hem dit que Nasreddin i el seu ase, d’Odile Weulersse però El lleó Kandinga, d’en Boniface Ofogo, també ens ha agradat molt, gairebé no sabíem quin triar i hi havia que han preferit el del lleó. 

Avui hem fet una cosa, amb les àlbums que hem llegit, que ens ha agradat molt, es diu lectura dramatitzada. Tots junts a l’hora hem llegit alguns diàlegs amb el to que devien fer servir els protagonistes. Ens ha agradat molt fer-ho, és molt divertit.

Després ens ha presentat, la Sessi, els llibres que llegirem aquest mes. No ens ha explicat gaire cosa, però amb el que ens ha dit segur que són una canya. Tots dos els ha escrit i dibuixat en Carles Arbat i Serarols, que va néixer a Bescanó. Un es titula Si, soc grassa i l’altre El rei del cul vermell. Amb el títol ja es veu que anirà de riure el del rei que, a demés, està escrit rimat. Hem provat de fer rimes i no és gaire fàcil. 


Ens ho hem passat molt bé i més que ens ho passarem a casa llegint aquests dos àlbums il·lustrats!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada