17 de novembre 2023

Presentació llibre “Remei Mulleras, l’ànima del pessebre de Can Roseta”. 2ona edició!

Aquesta tarda s’ha presentat, a la Biblioteca, la segona edició del llibre “Remei Mulleras, l’ànima del pessebre de Can Roseta”. L’acte ha comptat amb la presència de l’editor Josep Oliveras; l’escriptor Joan Mañé i la protagonista Remei Mulleras. Ha tancat la presentació Júlia Sunyer com a regidora de cultura de Sant Gregori. 

El primer a parlar ha estat l’editor, en Josep Oliveras. Ha posat èmfasis en el fet que estiguem en la segona edició del llibre i aviat es faci la tirada de la tercera edició. Ell sap, per la seva experiència de publicar uns 40 llibres a l’any, que aquesta fita és molt difícil i que no tots els llibres que publiquen acaben tenint una segona edició i menys una tercera. 
Parla amb entusiasme de l’obra de la Remei a qui compara amb la Messi catalana. De la seva obra en diu que no es un simple pessebre sinó que es tracta d’una obra escultòrica. Un treball que traspassa fronteres degut justament a “l’anima” de la Remei. 

En Joan Mañé, l’escriptor que ha recollit l’essència de la Remei i del seu pessebre en format llibre també ens en parla abastament. Per ell ha estat una sort poder contactar amb ella com a persona i com artista. 

La Remei, amb la seva senzillesa de sempre, ens ha donat les gràcies a totes les persones assistents. Ens ha recordat que si el llibre ha sortit no ha estat només per ella, ha estat per tenir la sort de tenir l’entorn que té. 

Finalment la nostra regidora ens ha dirigit paraules amables tant a les persones assistents com a la Remei. Ella, que pretenia estar en la banda dels oients, ens ha confessat que ha estat un honor poder seure amb els protagonistes d’aquesta obra. 

 La veritat és que tots han parlat un xic i un molt del llibre ... i si encara no l’heu llegit, des d’aquest raconet, us encoratgem a que ho feu i passeu una molt bona estona. 


Gràcies a tothom per la vostra assistència.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada