28 d’abril 2023

Inauguració de l’exposició fotogràfica de Rafel Bosch (Rolling Stones ’82)

Aquest proper diumenge 7 de maig hi haurà Nostaldisc. La Fira del disc i la cultura del Rock’n roll que s’organitza a Sant Gregori gràcies a la voluntat d’un seguit de persones relacionades amb Radiofree. 
 
Dins d’aquest munt de persones i personatges en David Júlia ha contactat amb Rafel Bosch, antic company seu i amic de fa més de 35 anys. I taxan... ara mateix tenim una exposició super xula de fotografies en blanc i negre. 
 
El tema? El 7 i 9 de juliol els Stones actuaven a l’estadi Vicente Calderón de Madrid. Un jove gironí, Rafel Bosch, amant de la fotografia i de la música es va plantar amb la seva càmera per immortalitzar l’esdeveniment. La seva entrada era pel segon dia, el primer una tempesta elèctrica va convertir el concert en un a lluita contra els elements del la qual “ses satàniques majestats” van sortir victorioses. 
 
El 9 de juliol què passaria? Doncs va passar que els Stones van tornar a fer un concert memorable i per mostra un botó. O millor dit, 26 fotografies que les podem gaudir a la nostra biblioteca. Un incunable, uns documents imperdibles, 26 instantànies en blanc i negre, un experiència digne de ser viscuda. 

Aquesta exposició s’emmarca dins de la 6a Nostaldisc que es celebrarà el diumenge 7 de maig a la Pineda, amb una programació de luxe.
 
 
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada