03 de maig 2023

Exposició “Esbossos del Japó” de Jordi Colomer

Aquest mes de maig, si veniu a la biblioteca, trobareu una exposició “feta a mida” de Jordi Colomer. Són dibuixos ràpids, amb profusió de detalls i molt relaxants a la vista. 
 
En Jordi Colomer no és de la Vall...però se l’estima tant o més que les persones que hi fem vida. En una petita entrevista que li hem fet ens diu: “La Vall és una meravella per a la gent que ens agrada la natura”. Segur que tothom està d’acord amb aquesta afirmació. Com també estareu d’acord amb nosaltres quan veieu quina meravella de dibuixos són!!! 
 
Ell és un aficionat a la pintura i l’empra bàsicament per relaxar-se del seu dia a dia. Ens comenta que el dibuix i sobretot l’esbós li dona molta llibertat. 
 
Quan vingueu a veure-la trobareu cases japoneses i llibres... dibuixats! Cases perquè una de les altres aficions de Jordi és l’arquitectura. Japoneses perquè, segons ens explica “aquest Nadal em varen regalar un curs de "Japonès per a viatgers". Les classes a Nipònia em varen tornar a fer despertar el cuquet pel Japó. De totes maneres, amb el Japó, tinc pendent dos temes molt interessants: l'origami i el shibori” I llibres perquè ha volgut incorporar la idea de biblioteca en els dibuixos. 
 
Així quan vingueu us trobareu amb 15 dibuixos fets amb retoladors de colors de cases japoneses, amb llibres, plantes i flors. Aquests dibuixos, també fent servir les seves paraules, “són una barreja d'inventiva i referencies a fotografies o dibuixos de cases japoneses reals”. Amb ells vol transmetre “la diversitat de les cases, l’harmonia entre l'edifici i la natura, la passió pels llibres i la lectura. A nivell més artístic, la llibertat de dibuixar i expressar-se. D'agafar paper i llapis, i deixar-se anar. Cal procurar no jutjar-se. Tothom és capaç” 
 
I ens anima a provar-ho... Tant com nosaltres us animem a visitar-la!!! 
Us esperem!
cartell: Jordi Colomer


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada