21 d’abril 2023

Nostaldisc a la biblioteca!!!

Un any més ja s’acosta el Nostaldisc i la biblioteca hi col·labora. Aquest any amb una exposició fotogràfica. 

Com sabeu Nostaldisc és la FIRA del disc i la cultura del rock’n roll que s’organitza a Sant Gregori la primera setmana de maig. Uns dies abans i uns dies després, a la biblioteca, hi trobareu una exposició fotogràfica de Rafel Bosch. 

Us deixem l’escrit que els organitzadors de la fira ens han passat: 

“El gironí Rafel Bosch, nascut al 1963, va començar la seva activitat fotogràfica als 17 anys. Dos anys més tard, al 1982, viatjà amb la seva càmera fins a Madrid, la visita dels Stones a l'estadi Vicente Calderón bé s'ho valia. A la tornada exposà, per primer cop, el seu treball al mític bar l’Enderroc de Girona. 

Més tard exposà en múltiples espais com: als bars Freaks i Salsitxa, al pub Es Toc i a l'Ateneu la Pontenca. Al 2023 compta ja amb una llarga trajectòria professional a la premsa (La Vanguardia, El Punt o el Periodico de Catalunya) i la seva obra ha estat exhibida en més de trenta exposicions individuals i en una desena de col·lectives. 

Ens fa especialment il·lusió que debuti a la Nostaldisc amb la seva primera exposició. Podrem veure a “ses satàniques majestats” en un concert qualificat com caòtic i perillós. El 7 de juliol de 1982, una tempesta posà a prova uns Stones que van saber vèncer els elements. Un jove Rafel Bosch era allà amb la seva càmera, i divendres 28 d’abril, ell i la seva «prima obra», seran a la Biblioteca Miquel Martí i Pol. 


El 7 de maig l’exposició es traslladarà a l’Espai La Pineda perquè tots els visitants a la Fira puguin gaudir-la” 

cartell: Miquel Bohigas

Després de la Fira la podreu tornar a gaudir uns dies més a la biblioteca. Us esperem!!!

 

1 comentari:

  1. La vaig veure fa 40 anys i val molt la pena. En Rafel gran professional.

    ResponElimina