24 d’abril 2023

7ª Trobada del club de lectura. Cicle Mitjà, dilluns 17 d’abril del 2023

Avui hem parlat de La senyora dels llibres, de Heather Henson i de La bibliotecària de Bassora, de Jeanette Winter, que són els llibres que hem llegit a casa aquesta vegada després que la Sessi ens els presentés. Ens han agradat tots dos, potser el primer més que el segon, perquè té unes il·lustracions molt maques i hi surten una nena i un nen. Tots dos expliquen històries verídiques de dues dones que han fet coses sorprenents per tal de que la gent pugui tenir llibres i llegir. 
 
Després ens hem fet un panxó de riure amb La Mercy Watson al rescat, de Kate DiCamillo. Quin riure amb aquesta porqueta que només pensa a menjar! Però, com sempre, no sabem com acaba… aix! Encara ens haurem de llegir el llibre, ha, ha, ha!!! 
 
I per acabar Sopa de nit, de la Dolors Garcia i Cornellà. Un llibre de sopes, que encara que no ens agradin totes, les sopes, potser si que ens agradaran els contes que haurem de llegir per anar-nos-les empassant. Aquest llibre no és un àlbum il·lustrat i no té ni una il·lustració, ens fa una mica de por. Que m’ajudareu, mama i papa? 
 

Fins el mes que ve !!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada