22 d’abril 2022

Ahir ...Presentació del llibre “No et tallis, demana la paraula …” de Toni Ruscalleda

Ahir a la tarda, a la biblioteca, varem tenir la presentació del llibre “No et tallisdemana la paraula …” de Toni Ruscalleda. El va presentar en Rafel Nieto.

De fet, en Rafel va fer més que un petita introducció del llibre. Ens va parlar de la seva relació amb en Toni i ens va fer adonar de la trajectòria del Toni. Home polifacètics com pocs: filòleg, professor, creador de grups de dinamització infantil com Desperta ferro, o el musical Roba Estesa, ... Un petit incís: si teniu curiositat podeu consultar la revista 7en1 núm. 95 del 2015 (a partir de la pàgina 8) on hi ha una entrevista que repassa la seva vida i implicació en el municipi.

Com dèiem en Rafel ens va posar una mica en situació de com en Toni va arribar a trobar la seva vocació: parlar en públic i fer-ho bé. Però també ens va parlar una mica del llibre. Del pròleg; de com la comunicació afecta en el terreny que ell més domina, el teatre; de l’estructura del llibre; de com en Toni “ordena”  en aquest llibre un coneixement adquirit al llarg dels seus anys com a professor de comunicació... Una introducció molt amena i interessant. 

Tot seguit en Toni ens va parlar del llibre. Espectacular. Va dir tantes coses que és impossible fer-vos-les arribar totes. Totes genials. Ho va fer de manera clara, entenedora, tal i com és “No et tallis, demana la paraula...” Mireu si ho va fer bé que en el temps dedicat a precs i preguntes és va generar tertúlia entre els assistents.

Per tots aquests motius us recomanem que compreu/llegiu aquest llibre.

Moltes gràcies a totes les persones que hi vareu assistir!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada