13 de novembre 2019

Visites escolars de segon amb joves de la "faràndula"

Ahir i avui la mainada de segon de primària ens ha visitat. Han pogut aprendre les normes de la biblioteca d’una manera divertida i didàctica. 

Com? 
Doncs amb uns joves molt trempats!!! En Jaume, l’Aina, en Guim i la Sara. Tots ells són estudiants de primer del Batxillerat Artístic a l’INS Sobrequés. 

Ells han anat representant petites escenes quotidianes i la mainada ha pogut donar la seva opinió. D'aquesta manera han pogut assimilar molt bé la normativa de la biblioteca. 

Aquesta activitat ja fa uns quants anys que es porta a terme a la biblioteca gràcies al grup de teatre Incresendo. Ells en varen escriure el text i el varen anar interpretant des del 2013 fins l’any passat. 
Justament, l’any passat, es va implicar a alguns dels alumnes de l’INS de la Vall perquè ho escenifiquessin ells sota la supervisió d’Increxendo. Ho varen fer  molt bé.

Després de la bona experiència, enguany, s'ha comptat amb dos dels mateixos joves (en Jaume i l’Aina) que junatmentamb els altres dos joves han continuat amb l’activitat. 




A tots ells, actors i actrius, alumnes i professorat, moltes moltes gràcies!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada