09 de novembre 2019

Inauguració de l’Exposició Mai Més!

Ahir vespre vàrem tenir la inauguració de l’exposició col·lectiva Mai Més! Varen venir els artistes i altres persones afins a la cultura i a l’art. 

Malgrat l’exposició giri a l’entorn de la violència de gènere... a la biblioteca es va generar una energia positiva i càlida. Encara ara hi perdura!

Les persones artistes varen poder expressar-se amb paraules. Cadascuna ens va introduir en part de la seva obra. Per ex: la Montse ens va explicar: 
Paràsits i parasitoides
Sèrie de dibuixos Es planteja com una reflexió sobre el fonament de l'abús: la desigualtat entre iguals. Els paràsits pertanyem més al món dels malsons que al de la medicina, cada paràsit té la seva pròpia idiosincràsia i mecanisme d'abús."

La Rosa ho explica d’una altra manera:

 “MAI MES !! 
Dos paraules contundents per donar nom a l'exposició. Hi ha tantes formes i tipus de violència de gènere com a dones que la pateixen, però alhora hi ha molts camins per fugir-ne, cada dona trobarà el seu propi camí, però el primer pas comença per dir: Mai mes 
Mª Rosa S. Castells” 

Nosaltres estem realment contents de poder comptar amb aquestes obres tan genials perquè ens fan reflexionar sobre les diferents violències del nostre entorn. Desitgem que a vosaltres també us provoqui alguna inquietud i que en gaudiu. 

Us encoratgem a deixar per escrit les vostres emocions i/o experiències al voltant de l’obra exposada. Teniu una llibreta expressa per a tal fi. 


Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada