26 de novembre 2019

Segona trobada del club de lectura de 4rt. 18-11-19

La Sessi és la conductora del club de lectura infantil de quart. Ens ha passat aquest raport perquè el llegiu, i si voleu hi digueu la vostra!!!

"Aquest dilluns, quan ens hem trobat, tots teníem ganes de parlar d’una cosa, de que dos dels àlbums il·lustrats que havíem llegit, Fatou la nena tossuda: un conte wolof de la Fatou Secka i El lleó Kandinga d’en Boniface Ofogo, tots dos acabaven malament, bé, que els protagonistes es morien. Aleshores la Sessi ens ha explicat que molts dels contes africans acaben així, i per demostrar-nos-ho ens ha explicat el conte de l’escorpí i el cocodril que també acaben morint-se. I de seguida, nosaltres sols, hem deduït el per què acaben així, i és perquè ens volen ensenyar una lliçó. 

Després hem estat parlant de que de vegades algú es pot riure’s de nosaltres i que això fa mal, però que no s’ha de fer cas quan algú ens molesta i que, per tant, no hem de riure’ns-en de ningú, perquè molesta. Hem parlat d’això perquè els àlbums il·lustrats d’avui anaven d’això. Hem mirat Jo vaig amb mi de la Raquel Díaz Reguera. És una història molt interessant de com una nena molt alegre i contenta acaba molt trista i apagada per intentar agradar a un nen. Sort que al final se n’adona i torna a ser ella mateixa. 

Un altre llibre que llegirem és Si, sóc grassa d’en Carles Abat i Orelles de papallona de la Luisa Aguilar, però no ens ha donat gaire temps de mirar-nos-els, però sabem que van d’això, de que cada persona és diferent i, siguin com siguin les persones, totes són fantàstiques. 

El més important és anar amb tu."




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada