26 de novembre 2019

Segona trobada del club de lectura per infants de 10 a 12 anys – 19/11/19

La Sessi ens ha enviat el ràport!

"Dimarts ens vam tornar a trobar. Ja en teníem ganes. I és que el llibre Les rondalles del bard Gallard de la J. K. Rowling que hem llegit és de màgia i, com tots els tractats de màgia, tenia coses interessants ocultes. Per uns moments vam poder imaginar què faríem si tinguéssim a les nostres mans una vareta màgica, o si tinguéssim poders per fer ressuscitar. 

Després la Sessi ens ha presentat el llibre que llegirem fins a la propera trobada. Un llibre de mitologia grega! Fantàstic! Com que tots en sabem una mica, de mitologia antiga, ja sabem que segur que ens agradarà. 

La Sessi ens ha ensenyat com n’estan de relacionats els nostres contes populars amb la mitologia antiga, i després ens ha explicat la història de com la deessa Atena va convertir a una noia en una aranya. 

Després hem mirat una mica les il·lustracions del llibre i hem reconegut el Minotaure, aquell home amb cap de toro, i Medusa, que en lloc de cabells té el cap ple de serps, i el rei Mides que convertia en or tot el que tocava. 

Ens sembla que ens ho passarem molt bé llegint aquest llibre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada