29 de juny 2018

ESCAPE ROOM a la biblioteca

Durant el mes de juliol disposem d’una nova activitat. Es tracta d’un ESCAPE ROOM. 

Per la diada de portes obertes de l’escola Agustí Gifre, l’equip directiu, va preparar un “joc” de pistes per a la mainada. També hi varen poder participar alguns adults. Tots els que hi han jugat s’ho han passat molt bé. 

Nosaltres també i varem pensar que seria una bona oportunitat per a totes aquelles persones – tinguin o no fills en edat escolar- que els agradi “jugar” d’oferir-vos-ho. Per aquest motiu, aquest mes de juliol i només el JULIOL!, podeu venir a “escapar-vos!!!” a la biblioteca. 

En què consisteix aquest escape room?  
Doncs en alliberar a en Josep de l’escola. En Josep està empresonat virtualment i els participants disposaran de 30’ per “salvar-lo” d’una explosió. 

Calen de 4 a 5 jugadors. Es tracta, doncs, d’un joc col•laboratiu. Hi ha una seguit de pistes, objectes i “enganys” que s’han d’anar superant per finalment alliberar a en Josep. 

Hi haurà, en tot moment, una persona que us ajudarà si necessiteu pistes per avançar. Serà en Gerard Llavero, actual persona de brigada jove. 

Com dèiem, el temps màxim que hi ha és de 30’. Per tant, cal demanar hora a la biblioteca. O bé per correu electrònic, per telèfon o al taulell. 

Cartell: Gerard Llavero
No dubteu a venir i jugar! Passareu una molt bona estona!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada